bro-eva-design-inspo-blu-green-beige

Brochier

Brochier creëert en produceert luxe interieurstoffen die wereldwijd bekend staan om hun verfijning, elegantie en de kwaliteit van hun garens.

De geschiedenis van Brochier begon in de vroege jaren 1900 in Frankrijk en werd later in 2007 overgenomen door Clerici Tessuto S.p.A. Als onderdeel van de Clerici Tessuto-groep controleert Brochier de hele productie van de weverij, van de keuze van grondstoffen tot het weven en bedrukken van stoffen.

Dit stelt Brochier in staat om snel en flexibel te reageren op de wensen van haar klanten, de kwaliteit van haar producten en processen in elke stap te controleren, weef- en druktechnieken te testen, en processen voortdurend te vernieuwen en te verbeteren in een voortdurende dialoog met ambachtslieden en experts uit de textielsector.

De collectie gordijn- en meubelstoffen van Brochier is te vinden in de meest prestigieuze showrooms over de hele wereld. Het merk Brochier staat synoniem voor excellentie in weef- en druktechnieken, elegantie en verfijning van kostbare natuurlijke garens, creativiteit en innovatie. Brochier biedt een breed scala aan gordijn- en meubelstoffen: fijne zijdes, grote bedrukte en jacquardstoffen, zachte fluweel, brokaat en damast, gemaakt van natuurlijke vezels of speciale technische garens zoals Trevira CS.

Brochier en Zeste Agency werken samen om deze prachtige collectie naar u toe te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw interieurprojecten tot leven te brengen met de luxe stoffen van Brochier.