kim

Meet Kim!

Zeste Agency" is het bedrijf van zaakvoerster Kim Garnich.
Na haar studie aan de antwerpse Mode-Academie start ze in 1999 in de modewereld, waar ze oa.bij Essentiel een mooie carrière opbouwt.
De overstap in 2017 naar de interieur-sector was een natuurlijke doorstroming voor haar . Trends,designs en kleurcombinaties zijn een dagdagelijks gegeven in dit B2B-agentuur. De bonte verzameling van klanten bestaat uit interieur-en architecten , stoffeerders,ateliers ,studiebureau's,designzaken alsook meubel -en outdoorbedrijven.
Kim en haar team bieden u een select gamma interieur-labels aan voor uw project. Deze verschillende stoffen -behang en tapijtcollecties worden exclusief verdeeld voor de Belux .
Neem gerust contact op via de onderstaande gegevens : Zeste Agency staat u graag bij in al uw projecten .

Neem contact op met Kim van Zeste Agency.

Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer informatie over ons agentschap of heeft u een specifiek project waarvoor u onze expertise nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw volgende project. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.