camino-mesa-flora

Gancedo

Gancedo heeft sinds 1945 de norm gezet als leider in interieurtextielontwerp, met een uitgebreide collectie stoffen die verfijning en elegantie belichamen.

De toewijding aan design, productie en marketing heeft geresulteerd in een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder stoffen, behang en tapijten. Elke stof in de collectie vertelt een uniek verhaal, geweven met vakmanschap en aandacht voor detail.

Van luxueuze zijde tot duurzaam katoen, onze stoffencollectie omvat een scala aan texturen, patronen en kleuren om aan de diverse behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om een tijdloos klassiek ontwerp of een gedurfde eigentijdse esthetiek, Gancedo biedt een breed scala aan opties voor elk interieurproject. De stoffen belichamen het toppunt van verfijning en worden met de hand vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen.

Van lichte en luchtige voiles tot zware en luxueuze velours. Ontdek vandaag nog de uitgebreide collectie stoffen van Gancedo bij Zeste Agency. Neem contact op met Kim van Zeste Agency voor een vrijblijvende afspraak.