Terra_Kalahari_Oat_Sea_acabado_Banda_Rustic_4-720x720

Rols Carpets

Met een geschiedenis van meer dan een eeuw staat Rols Carpets bekend om hun prachtige tapijten en muur aan muur bekleding zowel voor binnen als buiten, vervaardigd in hun fabriek in het pittoreske Crevillent, Spanje. 

Het bedrijf koestert hun rijke textieltraditie en blijft trouw aan de eeuwenoude Wilton-tapijtweeftechnieken. De vierde generatie, vertegenwoordigd door Carmen en Fernando, zet het erfgoed voort met een diepgewortelde passie voor vakmanschap. 

Rols Carpets biedt niet alleen een uitgebreide collectie tapijten voor binnen, maar ook een speciale selectie voor buitenruimtes. 
Deze outdoor tapijten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, zoals zonlicht, regen en vocht, terwijl ze toch hun schoonheid en duurzaamheid behouden. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met dezelfde aandacht voor detail als hun indoor tapijten, bieden deze outdoor tapijten de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor terrassen, patio's en tuinen. 

Rols gelooft in kwaliteit en duurzaamheid, waarbij hun tapijten met liefde worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, waaronder wol, jute en gerecyclede plastics. De mensen bij Rols Carpets vormen hun belangrijkste troef, en hun vaardigheden en toewijding maken het bedrijf uniek in de markt.

Ontdek vandaag nog de Rols Carpets-collectie bij Zeste Agency, uw B2B-agent voor dit merk, die graag samen met u de perfecte tapijten selecteert voor uw projecten, zowel voor binnen als buiten. Laat ons samen inspiratie opdoen en genieten van tijdloze elegantie en kwaliteit. Neem contact op.